Staat u op het punt een huis te kopen of te (ver)bouwen? Of wilt u uw lopende hypotheeklening herfinancieren? Speciaal voor deelnemers van APFA is er de APFA Hypotheek. Hiermee profiteert u van een marktconforme rente en andere aantrekkelijke voorwaarden.

Wanneer kan ik een APFA Hypotheek aanvragen?

U kunt een APFA Hypotheek aanvragen als u:

  • pensioen opbouwt bij APFA
  • ouderdoms- of nabestaandenpensioen ontvangt van APFA, en
  • niet ouder bent dan 64 jaar

Wat is de APFA Hypotheek?

De APFA Hypotheek is een krediethypotheek die op basis van een maandelijkse annuïteit wordt terugbetaald. Uw maandelijkse, vaste hypotheekbedrag bestaat uit:

  • aflossing en rente (annuïteit)
  • eventuele verzekeringspremies
  • administratiekosten

Het maandelijkse hypotheekbedrag wordt via uw werkgever direct ingehouden op uw salaris.

Kan ik de hypotheek tussentijds aanpassen?

Wilt u tussentijds uw woning uitbreiden of (duurzame) verbeteringen aanbrengen? In dat geval kunt u de hypotheeklening verhogen naar het oorspronkelijke leenbedrag indien uw persoonlijke financiële situatie dit toelaat.

Hoe hoog is de hypotheeklening die ik kan afsluiten?

Het bedrag dat u voor uw huis kunt lenen is afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie en de waarde van de woning. APFA financiert tot 80% van de marktwaarde van het woonhuis.

Een hypotheeklening tot 100% van de marktwaarde van het (te bouwen) woonhuis is mogelijk met een garantie van Stichting Fondo Nacional di Garantia pa Vivienda (FNGV).

Ik wil meer weten over de APFA Hypotheek

Onze hypotheek consulenten zitten voor u klaar en helpen u graag verder. Zij kunnen berekenen hoeveel u kunt lenen en kunnen meer vertellen over de voorwaarden van de APFA Hypotheek.